Kiitos korona

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. Sain just kolmannen korona-rokotuksen ja nyt on olo, että tää vouhkaaminen aiheesta voidaan jo lopettaa. Suurin osa on ehtinyt pohtia elämän arvojaan ja tehdä päätöksiä sen mukaisesti. Me on tässäkin sodassa tehty osuutemme ja tahto palata oman intohimon äärelle on suunnattoman kova! Muovipussiin vuoden verran pukeutunut minä, eli Jenna, oon nyt mukana Tasalan talviteatterin Kirka-musikaalissa, jossa saa vaihteeksi pukeutua Kirkan äidin vaatteisiin ja Veikko on mukana Tsarevits-operetissa, josta esityksiä Porissa, Helsingissä ja Tampereella. Meidän koko perhe oli lisäksi juuri tekemässä yhtä telkkarimainosta, joten voit bongata meidät kohta sieltä ja myös Timo Koivusalon tulevassa Pelle Hermanni -elokuvassa ollaan mukana. Sen ensi-ilta on syksyllä 2022. 

Moni hyvä juttu on tässä koko ajan ollut muhimassa pinnan alla (ihan niinkuin me saatiin muhia peiton alla silloin kun saatiin yllättäen paljon vapaa-aikaa :P). Pian on taas se aika. Aika  antaa luovuuden virrata, tunteiden roihuta ja tehdä hyvää edistämällä omaa ja muiden terveyttä teatterin, musiikin ja hyvinvointiretkien avulla! Korona-sulkujen aikana sitä taas ymmärsi, kuinka paljon hyvää kulttuuri ja taide meille oikein tuokaan!

Nyt on uudet suunnitelmat ja kohtuuttomat unelmat taas mielessä. Halusin vaan tulla kertomaan, että oon todella kiitollinen niin monesta asiasta ja monelle ihmiselle:

Ensinnäkin kiitos perhe, suku ja ystävät ❤️ Korona lopetti yrittäjyyteni, mutta se ei haitannut kun mulla oli teidät. Ihan liian monet hautajaiset jouduin kestämään yrittäjävuosien aikana. Ilman teitä kaikkein läheisimpiä en olisi selvinnyt niistäkään. Kiitos kaikki aupairit. Thank you our aupairs, with you we handled somehow all this parenting and business and still stayed together and still love each other. ❤️ 

Kiitos Porin Mehiläinen ja kiitos Radio Pori, että pysyin koronasulkujen ajan rahoissa ja silti unelmat mielessä. Kiitos Vihreä Teatteri, Tasalan talviteatteri, Monikasvot, Kansalaisopisto ja Teatteri Ulpu, siitä, että jaksoitte jatkaa ja mullakin oli mahdollisuus olla mukana. 

Kiitos Porin teatteri ja Tampereen Komediateatteri sekä lukuisat kesäteatterit, siitä että teillä oli ohjelmisto valmiina heti kun rajoituksista päästiin 🧡. Kiitos Suomi siitä, että täällä on hyvä asua, on rauha ja usko toisiin ihmisiin. Kiitos satakunta, että olet syrjässä ja täällä on metsiä ja vesiä, joiden äärellä rauhoittua. Kiitos Suomen terveydenhuolto, opettajat, tapahtuma-, ja ravintola-ala, matkailu- ja kulttuuriyritykset, kiitos kaikki, jotka jaksoitte koko korona-sodan ajan tehdä sitä mitä saitte tehdä. Kiitos. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä; Kiitos Miia ja Maarit, että innostuitte mun kanssa tähän uuteen alkuun.

Maaritin esittelyä olikin jo aiemmin tuolla toisessa blogissa. Miia puolestaan on gestalt- eli hahmoterapeutti (Organizational Consultant and Coach, Gestalt Institute of Scandinavia 2020). Teatteritaiteen maisteri (TEAK-98). Miia on työskennellyt eri teattereissa, Yleisradiossa, ja viimeisimpänä myös lastensuojelutyössä haastavien nuorten parissa. Lisäksi Miia on opiskellut ratkaisukeskeistä psykologiaa- ja mindfulnessia. Vuodesta 2007 saakka Miia on tehnyt vuorovaikutus-, voimavara-, ongelmanratkaisu-, johtamistaito- ja esiintymiskoulutuksia eri yrityksille ja yhteisöille. Mulla on hirveesti yhteisiä ajatuksia näiden upeiden naisten kanssa. En malta odottaa, että päästään kaikki taas samaan paikkaan ja samaan aikaan. Ai niin. Miian nettisivut löytyy täältä. Käy kurkkaamassa. Sä voit liittyä meidän seuraan sunnuntaina 17.10.2021 klo 15-18, kun lähdetään Porin kirjurinluotoon Hengäsdysretkelle. Vielä mahtuu muutama mukaan! Varaa paikkasi nopeasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.