Edullisesti

Klikkaa kuvaa tai tekstiä saadaksesi lisätietoja ohjelmanumeroista.

PELKKÄ MEERI

Kuuluisista kuokkavieraista vain toinen, Meeri, ehtii tällä kertaa juhliisi, koska Martti, noh, tekee jotain muuta kun ei ehtinyt lähteä juhliin näin lyhyellä varoitusajalla. Meerin vierailu voidaan sovittaa juuri sinun juhlaasi sopivan pituiseksi. Meeri tietää sinusta ja vieraistasi paljon ja tietää mikä on hyväksi ihmisten terveydelle. Meeri ei koskaan tule juhliin tyhjin käsin ja tanssimisesta hän pitää, toivottavasti sinäkin. Meeri aloitti yksin juhlimisen vasta syksyllä 2019, mutta ehti käydä jo monissa pikkujouluissa. Nyt Meeri odottaa innolla kevään kaikkia juhlia!

PIKASET

Vähän niinkuin kuokkavieraskeikka, mutta ilman yksilöllisyyttä. Tämä ohjelma sopii sinulle joka olet liian myöhään liikkeellä tai olet liikkeellä pienellä budjetilla. Kuokkavieraat tulevat paikalle, onnittelevat juhlakalua ja esittävät muutaman laulun. Kuokkavieraat esittelevät itsensä ja nahistelevat perinteisistä parisuhteen ongelmista. Lopuksi kevyt hyötyliikunnallinen osuus.

TRUBADUURI

Trubaduuri esittää toivekappaleitanne kitaran säestyksellä ja keikan kesto on mahdollista sopia juuri Teidän tarpeisiinne sopivan mittaiseksi. Trubaduuri laulaa toiveenne mukaisesti suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

JUONTAJA

Tarvitseeko tapahtumasi juontajan, joka sujuvasti kertoo juhlakansalle mitä tapahtuu milloinkin? Juontaja huolehtii ohjelman etenemisestä sekä vieraiden mielenkiinnon ylläpitämisestä. Mieluusti juontaja osallistuu jo tapahtuman suunnitteluun heti alkuvaiheessa, jolloin juontajan on helpompi elää mukana tilanteessa.

JOULUPUKKI

Raitis ja laulutaitoinen joulupukki tilattavissa lasten tai aikuisten pikkujouluihin ja tapahtumiin. Halutessanne Joulupukki voi ottaa mukaansa myös koko joukon tonttuja!