Kesäteatteri

Kenties vielä joskus esitämme lapsille ja lapsenmielisille kirjoitetun näytelmän, joka oli tarkoitus esittää surullisen kuuluisana vuonna 2020. Silloin jouduimme perumaan esitykset, koska työryhmämme koostui muihin töihin joutuneista ammattilaisista.

Tasa-arvon nimissä olisi ollut hienoa päästä tarjoamaan teatteria ilmaiseksi kaikille porilaisille lapsille. Tässä haastavassa tilanteessa toivomme, että teatterin- ja taiteentekijöille riittää maksavia katsojia ja valtion apurahoja. Käykää ihmiset teatterissa ❤ Mutta vain terveenä!

Porivointi sai vuoden 2020 Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahaa Porin kaupungilta ja tämän ansiosta tarkoitus oli tuottaa katsojille maksuton koko perheen kesäteatteriesitys Pelle Hermannin puiston areenalle. Näytelmän Ulkoporilainen, kirjoitti Jenna ja ohjauksesta olisi vastannut Veikko. Tarina sopii aivan perheen pienimmillekin, mutta tarjoaa pohdittavaa myös isommille. Esityksen kesto on alle tunti, ei väliaikaa.

Esityksiin on katsojilla vapaapääsy, jos olette tulossa paikalle isommalla porukalla olkaa hyvissä ajoin paikalla. Esityksiä on tarjolla koko koulujen kesäloman ajan maanantaisin ja sunnuntaisin. Muut Kirjurinluodon tapahtumat saattavat aiheuttaa poikkeuksia esitysaikatauluun.

Ulkoporilainen

Tarina oravasta, joka on ulkona. Aina. Kaikesta.

Työryhmä
Käsikirjoitus: Jenna Pukkila
Ohjaus: Veikko Pukkila
Lavastus: Juha Niittymaa
Puvustus: Anu Ojala-Marano
Musiikit: Jarkko Mäkelä

Rooleissa:
Kurttu-orava: Liisamaija Mattila
Sylvia-siili: Jenni Myllymäki
Nero-pöllö: Marju Kauppinen

Lisätietoja näytelmästä tulossa lähiaikoina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.