TERVEYDEN EDISTÄMINEN

Luentoja terveyden edistämisestä voit tilata tyhypäiviin, omiin tilaisuuksiin tai voit osallistua porivoinnin järjestämille terveydenedistämisretkille. Luennoitsijana terveyden edistämiseen, kivunhoitoon ja leikkaus-anestesiahoitoon erikoistunut sairaanhoitaja YAMK Jenna Pukkila.

Nauru pidentää ikää

Nauru pidentää ikää, mutta mihin se perustuu ja miten voisin lisätä naurua omaan elämääni? Mitkä ovat naurun todelliset terveysvaikutukset. Luento sisältää paljon harjoituksia, joten varaudu nauramaan! Nauru luentoja on pidetty paitsi kansalaisopiston senioripäivässä niin myös lukuisissa tyhypäivissä.

Hengitys

Luulisi että jokainen osaa hengittää? Vaan nykypäivän staattisen työn ja stressin vaikutuksesta moni hengittää huonosti. Hapen puute vaikuttaa kipuihin ja vireystilaan sekä elimistön koko toimintaan. Hengitä paremmin ja voi paremmin! Luento sisältää tietoa ja harjoituksia oikeanlaisesta hengittämisestä. Porin taidemuseon Voimaviikolla 18.2.2020 tarjolla maksuton hengitysluento klo 17-18.

Kuva: Marko Hukka Photography

Vuoden 2020 retket

Retken hinta on 20€/hlö ja retkelle tulee ilmoittautua viimeistään kaksi päivää ennen retken alkua joko sähköpostitse jenna@porivointi.com tai soittamalla/viestillä 050 573 3755/Jenna. Retkien tarkempi kuvaus löytyy klikkaamalla retken nimeä.

Stressittömyysretki järjestetään 4.4.2020 klo 12-15

Hengähdysretki