Huumoria juhlaan

KUOKKAVIERAAT

Kuokkavieraspariskunta Meeri ja Martti tulevat juhliin muka myöhästyneenä ja lahjakin on ostamatta, koska kutsu ei tullut perille. Esiteltyään itsensä kuokkavieraat kertovat muutaman kitaralla säestetyn kappaleen kera, miksi heidätkin olisi pitänyt kutsua ja millaisia hauskoja kommelluksia juhlakansan kanssa yhdessä on koettu. Ohjelma sisältää sekä tositarinoita juhlakansasta, että mahdollisesti hieman väritettyjä tarinoita ja nahistellaan kuokkavieraspariskunnan omista monille tutuista parisuhteeseen kuuluvista asioista. Lopuksi luvassa kevyttä hyötyliikuntaa huvin vuoksi.

B.S.HIT CONSULTIT

Kaipaatko tietoa miten saada yrityksesi kasvuun ja henkilöstö toimimaan tehokkaammin? Haluatko kuulla miten integroida palvelusi parhaiten ja saada aikaan mukaansa tempaava flow työhön? He ovat täällä, voit tilata heidät yrityksesi tilaisuuteen kertomaan kaiken sen mitä jo tiedät, mutta et tiennyt tietäväsi! B.S.Hit consultit ovat ottaneet parhaat palat parhailta konsulteilta ja he kertovat kaiken oleellisen lyhyemmässä ajassa kuin muut konsultit! Tämän vierailun jälkeen yrityksesi jatkaa toimintaansa aivan kuten minkä tahansa konsultaation jälkeen; hymyssä suin, suuntana tulevaisuus!

PORILAINE NAAKKAKUARO

Porilaine naakkakuoro koostuu useammasta perusporilaisesta pessimististä, mutta vain kaksi näistä tulee vierailemaan juhlaasi ja arvostelemaan kahvisi, tarjoilusi sekä kertomaan mielipiteensä päivän polttavista puheenaiheista. Porilainen small talk on toisinaan tosi small, mutta kiero ei porilainen ole. Muissa ihmisryhmissä havaitun kiertoilmauksen porilainen naakka kääntää kieltoilmaukseksi. On ne rasittavii, mut ei hullumpii kumminkaa.

MIÄSRIISUJAT

Kaikkihan on jo ehtineet nähdä HUNKSit ja Housut Pois -musikaalin, mutta nyt on luvassa jotain vielä parempaa. Aitoja. Oikeita. Tulisia. Makeita. Mehukkaita. Suolaisia. Porilaisia! He ovat rohkeita, kunhan tunnelma on lämmin. He tanssivat, kunhan rohkenevat. He ovat juhlissa takaamassa naurun jokaiselle, kunhan tilaat heidät ajoissa. Se, mitä tai kenet he riisuvat ja kuinka paljon, riippuu yleisöstä.