Eka ploki kirjotus

Ny olis sit meilläki tämmöne. Mää ole tätä jo mont vuat suunnitellu, mut sit mää ole ajatellu sillai ko kunno porilaise kuuluu et ”emmää semmost osaa kirjottaa ja kuka muka sitäki sit jaksais lukee”. Mut kattotaa ny, jos jaksatte lukee ni kertokaa siit mul ni mä tiärä et kannattaaks tätä jatkaa vai antaaks ol sit vaa. Kiäliasuks mää valitti tiätty tää mu äirikiäle eli pori. Sit ko tua mu miäs Veikko teki meil nämä nettisivut ja tämä ploki sivu ni se sano, ettem mää sais pitää plokii, et se pitäis ol ”blogi” ko kuulemma jollai Soinil o kans ploki. Mut emmää tiär, jos se sitä Soinii haittaa ni se voi pirauttaa mul tai pistää viästii (050 5733 755) ni jutellaa sit et millai tehrää. Mää osaa kyl sovitel, siit Soinist en tiär konnen tunne miäst lainkaa, lehrest ole jotai lukenu mut ne ny saattaa lehres kirjottaa iha mitä vaa. Minunki sanojani o väännetty lehtikirjotuksis mont kertaa semmosiks et must o tuntunu, et emmää kyl tollai ol voinu sanoo! Mut konnei joka lauset sit viitti ruvet korjailemaankaa.

Mut täs oma ploki kirjottamises mää ole ny sit vissii itte vastuus omist sanoistani, ai kauheet! Ans kattoo millai mu käy. Tarkotus mun ei ole missää kohtaa ottaa minkää näköst kantaa mihinkää poliittisii tai uskonnollisii aiheisii, mut jos mää semmosii eksy ni koittakaa sit huamauttaa. Iha niinko mee ohjelmanumeroissaki ni jos jollekki joskus tulee piruiltuu ni se o porilaisittai pelkkää rakkaut ja yks Maiju sano joskus, et ei tyhmil ihmisil viitti piruil et jos sul piruillaa ni sää voit ottaa se sillai et sua piretää siis aika fiksun. Katos vaa tosa oli taas sana mis o äffä!! Tämä o nimittäi semmone juttu ko me joskus pelattii Veiko kans upwordsii ja sit mul tuli äffä ja mää sanoi ettei suamekiäles ol ko yks sana mis o äffä ja siinäki niit o kaks. Veikko katto mua pitkää ja kysy et ”täh?” ni mää jourui sil sit selittämää (Veikko ei ol iha paljasjalkane porilaine) et ”Nih, kiraffi!”

Juu mut tua noi tämä ensimmäine ploki-kirjotus o ny sit vaa tämmöst yleist lätinää, niinko kyl varmaa jatkossaki tulee olemaa iha tämmöst ympäripyäreet ajatuksejuaksuu vaa, mut jos teil o joku aihe mist te tykkäisitte mu kirjottava ni kertokaa vaa. Tämä oli ny mu altteregoni Meeri kans yhteistyäs kirjotettu, joskus Meeri voi kirjotel iha ittenäs ja kaikki mee muukki hahmot varmaa käy tääl kirjottelemas josai kohtaa ja sit joskus taas se terveyre-eristämise sairaanhoitaja eko vois ottaa valla ja kirjottaa iha vaiks suameks jonku asiallise kirjotukse terveyrest, tai iha millai tykkäätte, sanokaa ny teki jotai ettem mää tääl vaa yksinäni höpöttel. Mut hei ny toistaseks! Voikaa hyvi! Nih ja se piti viä sanoo, tulkaa Kui Pori voi? -tapahtumaa siä o vaik mitä, meiltäki! Nährää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.