TERVEYDEN EDISTÄMINEN

Luentoja terveyden edistämisestä voit tilata tyhypäiviin, harrastusporukoiden tilaisuuksiin tai mihin vain. Luennoitsijana terveyden edistämiseen, kivunhoitoon ja leikkausanestesiapuoleen erikoistunut sairaanhoitaja YAMK Jenna Pukkila. Omiin tilaisuuksiin tilattavien luentojen lisäksi nykyään tarjolla myös yleisötapahtumia. Seuraavana tulossa Stressittömyysretki lauantaina 23.11. klo 14-17. Mainosta tulossa lähiaikoina!

Nauru pidentää ikää; mihin se perustuu ja miten voisin lisätä naurua omaan elämääni? Mitkä ovat naurun todelliset terveysvaikutukset. Luento sisältää paljon harjoituksia, joten varaudu nauramaan!

Hengitä; Luulisi että jokainen osaa hengittää? Vaan nykypäivän staattisen työn ja stressin vaikutuksesta moni hengittää huonosti. Hapen puute vaikuttaa kipuihin ja vireystilaan sekä elimistön koko toimintaan. Hengitä paremmin ja voi paremmin! Luento sisältää tietoa ja harjoituksia oikeanlaisesta hengittämisestä.

Muu terveys; haluatteko luennon jostain muusta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä aiheesta? Kysykää ihmeessä, monesta muustakin aiheesta luentoja löytyy!

Kuva: Marko Hukka Photography