TERVEYDEN EDISTÄMINEN

Luentoja terveyden edistämisestä voit tilata tyhypäiviin, omiin tilaisuuksiin tai voit osallistua kuukausittain järjestettäville terveydenedistämisretkille. Luennoitsijana terveyden edistämiseen, kivunhoitoon ja leikkausanestesiapuoleen erikoistunut sairaanhoitaja YAMK Jenna Pukkila.

Vuoden 2020 retket

Kivunhoitoretki järjestetään tammikuussa (30.1.2020), toukokuussa ja syyskuussa

Hengähdysretki järjestetään helmikuussa, kesäkuussa ja lokakuussa

Stressittömyysretki järjestetään maaliskuussa, heinäkuussa ja marraskuussa

Hyvänmielenretki järjestetään huhtikuussa, elokuussa ja joulukuussa

Retken hinta on 20€/hlö ja retkelle tulee ilmoittautua viimeistään kaksi päivää ennen retken alkua joko sähköpostitse jenna@porivointi.com tai soittamalla/viestillä 050 573 3755/Jenna. Retkien tarkempi kuvaus löytyy klikkaamalla retken nimeä.

Kuva: Marko Hukka Photography

Hyvänmielenretki

Nauru pidentää ikää, mutta mihin se perustuu ja miten voisin lisätä naurua omaan elämääni? Mitkä ovat naurun todelliset terveysvaikutukset. Luento sisältää paljon harjoituksia, joten varaudu nauramaan!

Hengähdysretki

Luulisi että jokainen osaa hengittää? Vaan nykypäivän staattisen työn ja stressin vaikutuksesta moni hengittää huonosti. Hapen puute vaikuttaa kipuihin ja vireystilaan sekä elimistön koko toimintaan. Hengitä paremmin ja voi paremmin! Luento sisältää tietoa ja harjoituksia oikeanlaisesta hengittämisestä.